english version
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Rooty s.r.o., se sídlem J. Hloucha 323/11, IČ 06580904, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 26875 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

RootyRUG v poušti plné hladkých prken
31.10.2019 BLOG
RootyRUG v poušti plné hladkých prken
Mojí hlavou se po několik let honila spousta otázek. Je RootyRUG dost velký na to, abychom mohli prohlásit, že plně nahrazuje chození venku naboso? číst celé
Dotyk se skutečností
11.10.2019 BLOG
Dotyk se skutečností
Výraz “Dotyk se skutečností”, jehož autorem je pro mě velký člověk, česko-slovenský herec Martin Huba, mě velice oslovil. Bylo to v kontextu kdo jsme,... číst celé
Jste fanda bosých bot neboli barefoot? Víte, že pro své nohy můžete udělat ještě víc?
05.06.2019 BLOG
Jste fanda bosých bot neboli barefoot? Víte, že pro své nohy můžete udělat ještě víc?
Bosé boty, barefoot boty, barefootky. Trend, který začal před pár lety měnit náhled na to, jak se obouváme. Propadli jste mu také? Nebo je alespoň nos... číst celé
I nohy chtějí znát prstoklad
31.05.2019 BLOG
I nohy chtějí znát prstoklad
Koukala jsem na svého syna, kterému bylo něco přes rok. Sotva se naučil chodit, ale s ohromným zájmem prozkoumával své okolí z jiné perspektivy, než b... číst celé

 

 
Facebook
COPYRIGHT ROOTYRUG 2015 - 2019 - ALL RIGHTS RESERVED.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.