Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Rooty s.r.o., se sídlem J. Hloucha 323/11, IČ 06580904, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 26875 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@rootyrug.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Montessori, fyzioterapie a všechno se vším souvisí
11.04.2019 BLOG
Montessori, fyzioterapie a všechno se vším souvisí
Začala jsem více přemýšlet o Montessori a fyzioterapii vůbec a přemýšlela, zda to vlastně nějak spolu souvisí. Na pomoc jsem si vzala tuto definici. „... číst celé
Cviky na chodidla
06.03.2019 BLOG
Cviky na chodidla
Ať už se jedná o bolest zad, ačkoliv se to zdá nemožné, tak právě v chodidlech nám ústí většina nervových bolestí. Proto je třeba věnovat jim řádnou p... číst celé
Co je to reflexologie a jak funguje?
12.02.2019 BLOG
Co je to reflexologie a jak funguje?
Reflexologie je forma akupresury, která zahrnuje tlaky na rukou a nohách, které vedou k uvolnění bolesti a působí na určité části v těle. Stimulováním... číst celé
O chodidlech
23.01.2019 BLOG
O chodidlech
V průměru člověk ujde za rok v přírodě po pestrém terénu cca 6 hodin (a to většinou u moře, na zahradě nebo na koupališti) - to je strašně málo, choďt... číst celé
Když s námi sdílíte naše nadšení, zanechte prosím Váš e-mail a my Vás budeme informovat co je u nás nové. Třeba nové kořenáče nebo triky jak je efektivně využít.

 

 

 

Další info

POSÍLÁME NA SLOVENSKO

FAQ


CLEVERMESS

ORTOPEDICKÉ MĚŘIDLO NOHOU A OBUVI PRO DĚTI


NOHYNABOSO.CZ

WEB O NOHÁCH A BOTÁCH

Kontakty
Logo
Nohy v kondici, silné a zdravé
Viktor
9:00 - 18:00
Facebook
COPYRIGHT ROOTYRUG 2015 - 2019 - ALL RIGHTS RESERVED.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.