Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Rooty s.r.o., se sídlem J. Hloucha 323/11, IČ 06580904, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 26875  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Montessori, fyzioterapie a všechno se vším souvisí
11.04.2019 BLOG
Montessori, fyzioterapie a všechno se vším souvisí
Začala jsem více přemýšlet o Montessori a fyzioterapii vůbec a přemýšlela, zda to vlastně nějak spolu souvisí. Na pomoc jsem si vzala tuto definici. „... číst celé
Cviky na chodidla
06.03.2019 BLOG
Cviky na chodidla
Ať už se jedná o bolest zad, ačkoliv se to zdá nemožné, tak právě v chodidlech nám ústí většina nervových bolestí. Proto je třeba věnovat jim řádnou p... číst celé
Co je to reflexologie a jak funguje?
12.02.2019 BLOG
Co je to reflexologie a jak funguje?
Reflexologie je forma akupresury, která zahrnuje tlaky na rukou a nohách, které vedou k uvolnění bolesti a působí na určité části v těle. Stimulováním... číst celé
O chodidlech
23.01.2019 BLOG
O chodidlech
V průměru člověk ujde za rok v přírodě po pestrém terénu cca 6 hodin (a to většinou u moře, na zahradě nebo na koupališti) - to je strašně málo, choďt... číst celé
Když s námi sdílíte naše nadšení, zanechte prosím Váš e-mail a my Vás budeme informovat co je u nás nové. Třeba nové kořenáče nebo triky jak je efektivně využít.

 

 

 

Další info

POSÍLÁME NA SLOVENSKO

FAQ


CLEVERMESS

ORTOPEDICKÉ MĚŘIDLO NOHOU A OBUVI PRO DĚTI


NOHYNABOSO.CZ

WEB O NOHÁCH A BOTÁCH

Kontakty
Logo
Nohy v kondici, silné a zdravé
Viktor
9:00 - 18:00
Facebook
COPYRIGHT ROOTYRUG 2015 - 2019 - ALL RIGHTS RESERVED.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.